A continuació trobareu resposta a les preguntes més freqüents a l'entorn del Segway. Us convidem a enviar-nos un mail o trucar al 977.213.917 si té més dubtes i vol ampliar la informació.

Què és el Segway ® PT (Segway Personal Transporter)?
El Segway PT, és el primer aparell de transport impulsat elèctricament que manté el seu propi equilibri. Amb unes dimensions inferiors a la mida mitjana d'un cos adult i l'habilitat d'imitar l'equilibri humà, el Segway PT utilitza el mateix espai que un vianant i pot anar a qualsevol lloc per on una persona pot caminar. El Segway PT li permet desplaçar-se de casa a la feina, moure's més ràpid i augmentar la quantitat de pes que pot carregar pels llocs per on va normalment.

Com funciona el Segway PT?
El nostre equip va desenvolupar un invent tecnològic que hem anomenat "estabilització dinàmica," que és l'essència del Segway PT. L'estabilització dinàmica permet que el Segway PT funcioni suaument amb els moviments del cos. Els giroscopis i els sensors d'inclinació a la unitat controlen el centre de gravetat del viatger aproximadament 100 vegades per segon. Quan el viatger s'inclina lleugerament cap endavant, el Segway PT es mou cap endavant. Quan el viatger s'inclina lleugerament cap enrere, el Segway PT es mou cap enrere. Per a més informació sobre com funciona el Segway PT, si us plau, veure la secció "Com Funciona."

Com i quan puc comprar un Segway PT?
Hem rebut moltes sol.licituds positives de persones de tot el territori espanyol que han demostrat interès en el Segway PT, tant per comprar com per distribuir-lo. Com delegats oficials per a la província de Tarragona, t'oferim un acurat servei de venda amb tota garantia oficial, des de les nostres oficines a Tarragona al telèfon 977.213.917 o al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
Si esteu interessats en distribuir el nostre producte no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres,ust donarem tota la informació necessària perquè pugueu formar part de la xarxa de venda de segway.

El Segway PT funciona en interiors?
Sí Tots els models Segway PT estan dissenyats per funcionar en qualsevol lloc per on la gent camina. Per poder donar suport al funcionament a l'interior, Michelin ha creat un pneumàtic especial que no deixa marca. El Segway PT és més estret que una porta estàndard i és net i silenciós. No tenen cap emissió de fums.


Puc utilitzar el Segway PT en ambients variats amb diferents climes i terrenys?
Sí Igual que una persona caminant, tot el que el Segway PT requereix és tracció per operar en qualsevol ambient. L'aparell està completament segellat per permetre funcionar amb pluja i humitat. Els nostres pneumàtics estàndard han estat optimitzats per a una gran varietat de terrenys i condicions ambientals. També oferim pneumàtics amb major tracció per a un millor rendiment sobre una àmplia varietat de superfícies.

¿Què li permet fer el Segway PT?

El Segway PT li permet anar més lluny, moure més ràpidament i carregar més coses o pes de l'habitual. El Segway PT s'usa en una multitud de situacions per al consumidor i comercials. Per a ús personal, es pot utilitzar el Segway PT per anar a treballar, fer encàrrecs, visitar familiars i amics, explorar el seu veïnat i entorn i divertir-se molt mentre fa tasques diàries. En situacions comercials, el Segway PT està preparat idealment per a plantes de fabricació i magatzems de grans superfícies, viatge i turisme, seguretat pública, transport empresarial i en campus universitaris, a més de repartiment de correu, paquets i productes. Hi ha Segway PT en algunes de les empreses líders i organitzacions de serveis mundials incloent el Servei Postal dels EUA, el Servei de Parcs Nacionals, el programa Ambaixador de la Ciutat de Atlanta, Michelin, GE Plastics i Delphi Automotive Systems .. .

A quina velocitat pot viatjar el Segway PT?
La velocitat màxima és de 20 km / h, però per seguretat es pot reduir a la velocitat desitjada marcant el màxim mitjançant la Infokey. També disposa d'un botó que permet l'aprenentatge amb una velocitat més reduïda i moviments més lents.
Els viatgers són responsables de conduir el seu Segway PT a la velocitat apropiada.

Quant de temps durarà Segway PT?
El Segway PT ha estat dissenyat per ser extremadament durador.

On puc comprar un Segway PT?
Ja siguis un particular o una empresa, pots adquirir el teu Segway PT a les nostres oficines a Tarragona, contactant al telèfon 977.213.917 ó 610.29.39.78 ó al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . T'oferim poder finançar la teva compra mitjançant Renting.

És el Segway PT apropiat per a mi?
És apropiat per a tota persona en bon estat físic. Li recomanem realitzin una prova sense compromís trucant a les nostres oficines al telèfon 977.213.917 o al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

On puc aconseguir servei de manteniment per al Segway PT?
En Segway Tarragona com a Centre de Servei Segway autoritzat. Per solució de problemes o ajuda per a diagnosticar algun problema amb el Segway PT, si us plau, truqueu al telèfon 977.213 917.

Com s'integra amb seguretat el Segway PT en els ambients de vianants?
De la mateixa manera que els vianants ajusten el seu ritme de caminar o córrer per anar al mateix temps que els que els envolten, els viatgers de Segway ajusten el Segway PT en els entorns de vianants. La màquina ha estat dissenyada per respondre als moviments dels viatgers - inclinar cap endavant, anar cap endavant, inclinar-se cap enrere, anar cap enrere perquè pogués convertir fàcilment en una extensió del cos. Milers d'hores de vorera i d'altres entorns de vianants que han fet la policia, els tècnics d'emergències mèdiques i els empleats de correus són testimoni de la seguretat i utilitat del Segway PT.

Cóm de segur és el Segway PT?
S'ha dedicat la major cura i recerca per assegurar que el Segway PT és segur. La tecnologia de l'equilibri del Segway PT és veritablement revolucionària i ofereix una experiència excepcional als viatgers. El Segway PT té sistemes redundants i alertes sofisticades incloses en el disseny, i molts milers d'hores d'ús han demostrat que el Segway PT és segur quan s'usa de forma apropiada. És important que els viatgers en Segway PT entenguin la seva responsabilitat de conduir amb seguretat. Un nivell d'habilitat apropiat i la comprensió del funcionament del Segway PT eviten lesions causades per la pèrdua de control o el mal ús de l'aparell. Tinguin present que el Segway PT no ha estat dissenyat, comprovat ni aprovat per ser un aparell mèdic.

Qui pot conduir un Segway PT?
El Segway PT està dissenyat perquè el puguin portar tot tipus de persones després d'haver rebut l'orientació adequada - no cal tenir habilitats especials. El viatger ha de ser capaç de fer el següent:

  • Pujar i baixar del Segway PT sense assistència, la qual cosa requereix habilitats físiques similars a pujar i baixar escales sense assistència i sense utilitzar una barana.
  • El viatger ha de pesar entre 45,5 kg. i 113 kg. (Per a la Sèrie I) o 45,5 kg. i 90 kg. (Per a la Sèrie P).
  • Segway recomana que els viatgers tinguin almenys 12 anys si van acompanyats o 16.

On puc muntar amb seguretat i legalment un Segway PT?
El Segway PT està dissenyat per funcionar en qualsevol lloc on les persones poden caminar amb seguretat. Els transportarà sobre qualsevol superfície on les rodes tinguin tracció com ara carreteres, voreres, herba i terra. En moltes ciutats podran portar el Segway PT a qualsevol lloc on puguin anar caminant. No obstant això, en algunes àrees hi ha restriccions pel que fa als llocs a on poden portar el Segway PT, i en algunes àrees pot ser que s'exigeixi l'ús d'equip de protecció. Si us plau, consulteu la nostra pàgina de reglaments on hi ha una llista de lleis estatals. Vostè també poden posar-se en contacte amb les autoritats locals per assegurar-se si hi ha algun reglament local que pugui ser aplicable.

On puc trobar el número de sèrie del meu Segway PT?
El número de sèrie està situat sota la catifa a la vora del darrere de la plataforma. Segway no pot proporcionar-los el número de sèrie fins que els hagin lliurat la seva Segway PT. Per tant, si us plau, esperin a que els lliurin la seva Segway PT per obtenir el número de sèrie.

Puc recarregar el meu Segway PT en el meu cotxe o vaixell?
Sí, el Segway PT pot recarregar-se mentre condueixen al seu cotxe o van en vaixell usant un transformador apropiat DC a AC. Cada Segway PT normalment consumeix aproximadament 140 watts de potència mentre s'està carregant. No obstant això, a causa dels requisits de l'inici de recàrrega, els recomanem que els transformadors tinguin una capacitat de potència d'un mínim de 350 watts per a cada Segway PT que vagin a carregar. Els transformadors que produeixen ones de forma quadrada o sinusoide són apropiats per carregar el Segway PT.